Cirusblau 316 iz Kamnika

OdgovorNapisal/-a subi92 » 21 Sep 2018, 22:26

Pred kratkim sem se prijavu na vaš forum, ko sem presenečeno ugotovu za obstoj e30 foruma :ymapplause:
Najprej en lep pozdrav še enkrat vsem.

Danes sem si končno vzel čas in očistil zunanjost, motorni prostor, predele okrog pokrovov motorja in prtljage, zadi za strešnimi letvami.... je bilo enga rastlinja
otrebno je tudi avto oprat temeljito po kolotekih, pod motorjem, pod zadnjimi obesami, dif.... odstrant zaščitne plastike na kolotekih in še tam očistit.Nato pride gor zaščita, razen na kakšnem kritičnem delu še ostalo kar spada zraven.

Nato bodo menjane zavore, predvsem zadi nekaj drži ker sem bil po 15km že s praznim pedalom ko sem domov peljal.

Ker je iz fabrke prišel brez desnega ogledala pa še levi je netemnjen, prideta menjana oba ogledala // že kupu :sm in ena nova cev pri motorju 10.3€ na bmw servisu. Spredaj bo prišel zmontiran tudi nov podaljšek, trenutno ga ni ker ga je nekdo lastninu ali izgubu :thdwn , kupu bom najbrž kitajske ponaredke oem meglenk. Kaj menite o tem.

Odstrane bodo grde nalepke zadi Slo/eu..., morda štrihanje pokrovov, na zadnjem delu sogrdo odstranjevali nalepko... pa še nekaj udrtinc od toče.
Plan je tudi avto nekoliko prizemljit pa kakšne platišča 15 oz 16 col (Bbs, oz.cenejše Ronal ls...).


Ostalo je fabrško, avto ima 136.000km, od drugega lastnika, žal tudi ta pokojni, slaboten 1.6 a dovolj za prijetno vožnjo, za obračat poglede...
Notri kot nov, na splošno zelo čvrst in brez rje. Na sliki se na desnem prahu vidi odpadlo črmo barvo ozolacije, vendar spodi nobene rje...! Kaka pika se seveda najde. Te bom odstranu in saniral.

Nekaj slik, ni primeren čas dneva a vseeno bolje kot nič 8-)

Slika
Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil subi92, dne 01 Okt 2018, 09:13, skupaj popravljeno 2 krat.
subi92
 
Prispevkov: 60
Pridružen: 09 Sep 2018, 23:44