marc napisal/-a:B-) Zlatko je čez noč ratal 'naloadan'.Upam, da nam uspe usposobit pranje luči. Mogoče bi bilo fajn poslikat postopek za kakšen DIY.
ne ravno čez noč, upam pa da v čimkrajšem času...jaz še bolj upam da bo pranje žarometov v funkciji
bomo pa seveda vse dokumentiral, tako da bo lahko tudi kak DIY nastal iz tega
FR Wolf napisal/-a:Bravo Dule, vidm da je uspel kupit vse te bonboncke. Sam se zmontiri
BC bo če bo vse po sreči, že v prihajajočem tednu, za ostale stvari si bo pa potrebno malo več časa in potrpljenja vzet...bozzicek napisal/-a:Uf, tweeterje in zvočnike tudi jaz iščem, pa so cene nenormalne...Lepa zbirka opreme..
, tako da je bil dober ulov tole 

Ježek napisal/-a:zanimive stvari
Teh twiterjev nisem še v nobeni e30 vidu![]()
Tiste škatle za zadnje zvočnike so original?

Ježek napisal/-a:zanimivo kaj vse je mel švaba za doplačilo že takrat![]()
Pred leti sem zelo podobni škatli dobil v golfu 1 cabrio prišraufani v leseno pručko in je bila to prva stvar, ki je letela stran. Upam, da niso bile originalne od bmwja, se že ne spomnem točno ker je to kar daleč nazaj

Fleko napisal/-a:Sicer v Ameriki je BMW premium zvočnikov kar nekaj, se za veliko nižjo ceno prodajajo kot v evropi, samo iz poštnino in carino prideš na isto ceno kot, če naročiš v EU. Sicer se vse komponente dajo dobiti nove, recimo tweeterji cca 45€ kos, zadnji ''box'' cca. 150€, edino ojačevalca se ne dobi več.
Drugače pa fini bonbončki, to si dobil vse v Sloveniji?