Jaz bi pogledal za barvno paleto modela e36, ker so v njej nekatere barve brutalno lepe. Ce ti zmanjka idej ga pa se vedno lahko pihnes v Laguna seca blau - (nekateri bodo skocili v zrak, da je premoderna; NI, lgb pase prav na vsak avto
)
)
P-W napisal/-a:Jaz imam 16ke za vsak dan.
Odsvetujejo jih ker je potrebna homologacija le teh, ker mora biti za dober izgled avto spuščen, ker so težje od 15col in mlinčkom poberejo precej moči.

zdaj pa iščem spet 16ke hehe, če bo res kdo vedo za kake 16ke mrežaste (bbs rs ali mahle pač nekaj podobnega, ni važna firma) mi naj prosim sporoči, pa ni važno stanje samo da je kolko tolko ravna pa ne globinsko poškodovana, vse drugo je vseeno. Hvala še enkrat! 

.
.

. Hvala za imena, kode, slike in link.
. Predenj sem pa e30ko dal na dvigalo sem jo hotel preobut ampak ni šlo ker so felge bile preširoke in preveč et-ja in na eni strani se je naslonila felga na vzmetno nogo, na drugi strani pa preveč izpod blatnika gledala ven
. Poslikal sem še pa par kritičnih mest na podnu, pa po moji diagnozi naj bi se volan trebalo samo pretesnit, če pa kdo ve za kake tote cevi za bremze pa nosilce od cevi NOVE bi proso da mi pove kje bi se jih dalo dobit. Še kr se pa iščejo mrežaste felge, najrajši bi mel kako repliko bbs-k in to 16col, če pa nebo tega pa bojo 15ke čisto vredi
.

. Naročil sem pa še preko ebaya amortizerje in fedre od lowteca z razmerjem 60-35 in drugo konzolo, tisto ko pride plastika okoli radija z uro, od uporabnika @DulE30, še enkrat hvala! Slike so pa tudi nažalost malo slabše, ker imam svoj telefon na popravilu. Lep pozdrav!