Če bi imel 02 kako tako zadevo bi bili na moji to do listi... Sploh pa napis BMW premium sound(nekaj takega) je zame en hud detajl za v tako (zdej) naloudano kockico 
Če bi imel 02 kako tako zadevo bi bili na moji to do listi... Sploh pa napis BMW premium sound(nekaj takega) je zame en hud detajl za v tako (zdej) naloudano kockico 
Fleko napisal/-a:S čim si barval polico?
Drugače bi pa zelo rad slišal kako špilajo teli ''premium'' zvočniki.
v najslabšem primeru lahko še vedno zrežem luknjo n svojo...
FR Wolf napisal/-a:Za 30let stare zvočnike špilajo zelo dobroČe bi imel 02 kako tako zadevo bi bili na moji to do listi... Sploh pa napis BMW premium sound(nekaj takega) je zame en hud detajl za v tako (zdej) naloudano kockico
...jah ko bodo vsi bonbončki, k so na "lagru" zmontirani bo pa res že solidno naloudana kockica 

sicer je eden mayle, drug pa febi, tako da bom lahko naredil še primerjalni test vzdržljivosti
DulE30 napisal/-a:Danes je zlatko dobil "novo" volansko letev z manj obrati in brez zračnosti, zamenjala sta se tudi končnika. Pri slednjih je bilo precej sreče, da je imel Lancer dva nova na lagrusicer je eden mayle, drug pa febi, tako da bom lahko naredil še primerjalni test vzdržljivosti
![]()
Še enkrat pa hvala lancerju in marcu za vgradnjo![]()
Sedaj lahko rečem da je praktično komplet podvozje novo (z izjemo prvega stabilizatorja)
Se je pa ko smo bli na kanalu,kjub vsemu povečala to do lista, tako da bo potrebno pomenjati nekaj tesnil in pa levi nosilec motorja, slednji je naročen, tako da se bo verjetno že jutri...

marc napisal/-a:Si občutil kaj razlike na cesti?
volan je bolj direkten, samo obračanje/vrtenje bolj čvrsto, jutri še optika, potem pa testirat
..aja pa servo pumpa v skrajni legi skoraj nič ne tarna, prej je znala kr pojamrat 
zdaj pa čakamo na vreme

in sicer short shifterja

poleg menjave olja in filtra, sta zamenjana še oba tesnila karterja, na menjavo pa čakata še tesnilo "prirobnice vžiga" i tesnilo diffa(slednjega še čakam).

Kakšni so plani za naprej, kdaj se bo dvignila prostornina motorja?