Hoonigan napisal/-a:M42, sigurno. Motor je zlo vzdržljiv in zaenkrat se jih še da dobit dost ugodno, s 140 konji bi se pa winterwagen tud že relativno (odvisno, kakšne kriterije maš) spodobno premaknu. Ta motor so mel E30 318iS (136 KM), praktično enaka zadeva pa je bla v E36 318iS (140 KM), ki jih je še velik v kosih oz. za male pare, zato ga ni težko dobit.
To, to!!! Sem ravno stopil v kontakt z možakarjem iz foruma ki ponuja m42b18 motor z zadnjimi 6imi servisnimi listki za male pare....Tako da zna biti še kar veselo,upam da se mi izzide vse skupaj

) spodobno premaknu. Ta motor so mel E30 318iS (136 KM), praktično enaka zadeva pa je bla v E36 318iS (140 KM), ki jih je še velik v kosih oz. za male pare, zato ga ni težko dobit. 

... ker pa seveda avto ni pozabil da imena še nima, se je par km pred domom odločil da se kar sam poimenuje
Tako da bo nadaljnega poimenovan "Fedrca"
Vožnja ter položaj avta se kljub temu sploh nista spremenila, ali pa samo še nisem opazil... Zdaj mi pa res ne uide menjava vzmeti kot je bilo načrtovano...
No, maš pa vsaj izgovor, da ga takoj znižaš.
Tako da ja če ima kdo izpuh od m10b16 po ugodni ceni se toplo priporočam!!!